september 24, 2022

sv DSO zoekt trainer/coach voor talentvolle JO15-1


De sv DSO te Zoetermeer is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een trainer/coach voor de talentvolle JO15-1 dat uitkomt in de landelijke divisie 4 (voorheen 1e divisie, er zijn 7 divisies gevormd)

sv DSO is met ca. 1800 leden een van de grootste amateur voetbalverenigingen van Nederland. Binnen de regio heeft svDSO een grote aantrekkingskracht doordat onze 1 e jeugdelftallen allen op landelijk niveau voetballen. Tevens heeft DSO een samenwerkingsverband met AFC Ajax. Aan de hand van het technisch jeugdvoetbalbeleid willen we onze spelers uitdagen en handvaten aanreiken om hun talent verder te ontwikkelen. U als trainer speelt daarin een belangrijk rol.

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste trainer/coach die de uitdaging ziet om de voetbaltechnische en tactische vaardigheden van de JO15-1 spelers verder te ontwikkelen. U bent in bezit van het UEFA-B diploma (TC2) en heeft bij voorkeur ervaring met het werken in deze leeftijdscategorie. Naast de samenwerking met uw collega trainers wordt u direct ondersteund door de Hoofdjeugdopleiding. 

sv DSO beschikt over een prachtige accommodatie en faciliteiten; 4 kunstgrasvelden voorzien van lichtinstallatie, 4 grasvelden, 24 kleedkamers, besprekingsruimte, een schitterende kantine en een tribune.

Ga jij deze uitdaging aan?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op met de Hoofdopleiding van sv DSO Barry Sikking (0624913332) of stuur een e-mail naar selecties@svdso.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten