augustus 18, 2022

Sv DSO sluit succesvol seizoen af en maakt speler en talent van het jaar bekend

Op een schitterende locatie in Zoetermeer heeft de selectie van sv DSO het seizoen afgesloten. Er werd uiteraard terug gekeken en dat werd gedaan middels een door Norbert Hofmeester geproduceerde film van de finale dag.

Norbert heeft de hele finale dag gefilmd en heeft daar een geweldige compilatie van gemaakt ,die getoond werd aan de selectie en verdere genodigden. We werden weer meegenomen naar deze succesvolle dag en beleefden hem opnieuw.

Ook werd er afscheid genomen van de spelers die stoppen met voetbal, Jay Weber, Tim Lamboo en Pepijn de Pagter. Deze spelers kregen een mooi aandenken uitgereikt en werden bedankt voor hun inzet voor sv DSO.

Jay Weber
Tim Lamboo
Pepijn de Pagter

Ook kreeg de voorzitter Ruud Meere, een mooi aandenken uitgereikt , aangeboden door de spelersgroep.

Ruud Meere

Uiteraard werd ook de Hudson speler van het jaar en talent van het jaar bekend gemaakt. Nico Havenaar, die als spreekstalmeester fungeerde, samen met Claudio Houtman reikte, te samen met Claudio Houtman, de prijzen uit aan het talent van jaar Timo Reinhardt. Timo die thuis zat met corona, was er toch bij, door middel van een facetime verbinding. Timo kreeg de zilveren schoen uitgereikt voor de topscorer van het jaar en een diner voor 2 bij Hudson voor talent van het jaar.

De Hudson speler van het jaar werd Juriaan Koevoets. De speler die met overmacht de prijs in de wacht wist te slepen, werd tevens ook gekozen tot speler van jaar door de selectie zelf. Je kan dus spreken van een welverdiende en oprechte winnaar. Na de grote Niels Schoonen Award wisselbokaal en de gouden schoen, kreeg hij ook een diner voor twee aangeboden bij Hudson.

Jurriaan Koevoets
Kees Pauwiel

Ook werd afscheid genomen van fenomeen Kees Pauwiel. Kees is een aantal jaren fysiotherapeut geweest bij sv DSO en neemt nu afscheid. Kees gaat nu genieten van zijn vrije tijd samen met zijn vrouw. Ook Kees kreeg een mooi aandenken uitgereikt.

Bert de Best, die iedere speler persoonlijk toespraak en een woord van dank uitsprak aan de spelers en aan de begeleiding. Vooral dankte hij Claudio Houtman voor zijn tomeloze inzet en geweldige steun in alles.

Als laatste kreeg trainer Bert de Best ook een mooi aandenken uitgereikt. Claudio Houtman was in het bezit van een gesigneerd shirt van Marco van Basten, die hij aanbood aan Bert de Best. Bert, een groot bewonderaar van Marco van Basten was compleet verrast hierdoor.

Bert de Best

Ook de afsluiting van het seizoen was een groot succes met een heerlijke BBQ en de nodige speeches  

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten