SV DSO legt eerste spelers al vast voor 2022 – 2023

De TC is achter de schermen druk bezig met het volgende seizoen. Afgelopen weken is de volledige technisch staf weer vastgelegd voor het volgende seizoen en zijn er veel gesprekken gevoerd met de spelers van de huidige A-selectie. De  spelers geven aan dat ze het erg naar hun zin hebben bij sv DSO. Er is veel plezier onderling en de spelers hebben de ambitie om verdere stappen te maken in hun ontwikkeling.

De TC is erg blij dat spelers aangeven dat ze het erg naar hun zin hebben bij sv DSO en dat vele een lange termijn aan de club verbonden willen blijven. Onze waardering is groot voor hun fantastische prestaties op het veld, maar ook voor hun inzet om een hechte groep te zijn.

De volgende spelers hebben hun ja-woord voor volgend seizoen gegeven:

Sven Wolsheimer

Jeffrey Aarts

Jurian Koevoets

Jered Badal

Daley Windhorst

Jay Weber

Tim Lamboo

Wesley Vaes

Delano de Rooij

Pepijn de Pagter gaat komend jaar een HBO-opleiding volgen en zal alles uit de kast halen om deel uit te blijven maken van de selectie van sv DSO. Pepijn kwam over van 3e klasser Be Fair en binnen no time ontwikkelde hij zich tot een sterkhouder. Een speler met een geweldige mentaliteit en wedstrijdinstelling. De woorden van Pepijn waren:” Dit jaar is een hoogtepunt in mijn voetbalcarrière. Ik ben net lid van sv DSO maar voel me als een vis in het water, in deze geweldige spelersgroep.

De TC nam dit compliment graag ter harte.

Wij hopen op korte termijn nog een aantal bekende namen aan deze lijst te kunnen toevoegen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten