Sportsignaal in gesprek met Wesley Epskamp (RKDEO), Bas Steffens (Forum Sport), Robin den Dulk (GDA) en Chengis Cerci (VCS)

Afgelopen zaterdag was Sportsignaal weer aanwezig bij diverse wedstrijden in het amateurvoetbal. Na afloop van deze wedstrijden gingen de verslaggevers van Sportsignaal in gesprek met de trainers van die wedstrijden.

In de 1e klasse B stond de topper tussen Forum Sport en VELO op het programma. VELO doet het uitstekend, Forum Sport moet haar draai nog vinden onder de teruggekeerde Bas Steffens. Na een spannend duel werden de punten gedeeld. Na afloop ging Nico Graaman in gesprek met Bas Steffens:

Freek Verelzen ging in gesprek met Wesley Epskamp, trainer van RDKEO, na afloop van de wedstrijd van RKDEO tegen Concordia die de ploeg uit Nootdorp met 4-0 won. Luister het interview terug via:

Sportsignaal was ook aanwezig bij het duel tussen VCS en GDA. Het werd in de slotseconden 0-1 voor de ploeg van trainer Robin den Dulk en was er alle reden om met beide trainers van gedachten te wisselen over het verloop en de uitslag van deze wedstrijd.

Het gesprek met trainer Robin den Dulk is terug te beluisteren via:

Na het vertrek van Dennis Vaz en ordi Domingos staat Chengis Cerci voor de groep van VCS. Hij kon een nederlaag niet voorkomen al was hij heel erg dichtbij met zijn ploeg. Luister het interview terug via:

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten