Speel Frankrijk – Spanje gratis met MatchDay Pro en win geweldige en unieke prijzen. Activeer de app en speel mee

Mbappé vs Dani Olmo, Frankrijk – Spanje, de halve finale die finale waardig is. Speel GRATIS MatchDay Pro tegen meer dan 2000 andere spelers en laat zien dat jij het meeste verstand van voetbal hebt. Win geweldige unieke prijzen.

Vanavond staat de eerste halve finale op het programma tussen Frankrijk en Spanje. Mbappé tegen Dani Olmo, een clash tussen 2 voetbalstijlen die de laatste 30 jaar het internationale voetbal hebben gedomineerd.

Heb jij het meeste verstand van voetbal, ben jij de tactisch best onderlegde coach? Download dan de app via de link, meld je aan, schrijf je in voor de wedstrijd Frankrijk – Spanje en maak kans op geweldige prijzen.

Over MatchDay pro

MatchDay Pro is het enige Footballmanager spel dat tactisch inzicht vereist van de deelnemers. Gedurende de wedstrijd wordt alle data ingelezen in de app waardoor spelers van waarde veranderen. Een goal betekent waardevermeerdering, een eigen doelpunt betekent dat de waarde zakt. Heb jij, door slim op te stellen, slim je spelers te verkopen, aan het einde van de 4 kwartfinale een topscore bereikt, dan win je een van de bovenstaande prijzen.

Het volledige programma voor de kwartfinales is als volgt:

Vrijdag 5 juli 2024 18:00 Spanje – Duitsland in Stuttgart 2-1 na verlenging
Vrijdag 5 juli 2024 21.00 uur Portugal – Frankrijk in Hamburg 0-0 Frankrijk wint na strafschoppen
Zaterdag 6 juli 18.00 Engeland – Zwitserland in Düsseldorf
Zaterdag 6 juli 21.00 Nederland – Turkije in Berlijn

Ga naar de link https://matchdaypro.app.link/hethaagsamateurvoetbal en schrijf je in, of scan de QR code hieronder. download de app via de speciale link van hethaagsamateurvoetbal.nl en meld je aan. Ben je aangemeld, schrijf je in voor de 4 wedstrijden en bepaal een half uur voor de wedstrijd wie jij opstelt en met welke voorwaarde je ze opstelt, denk jij dat de opgestelde spelers meer of minder waard worden in de wedstrijd die ze spelen.

Voetbalkennis van de gespeelde systemen, zijn spelers in of uit vorm, jij bent de bondscoach van alle landen die spelen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten