SEV zoekt trainer voor het tweede selectieteam

De selectie en begeleiding voor het seizoen 23/24 zijn zo goed als rond. Wel is SEV nog op zoek naar een trainer voor SEV2/assistent hoofdtrainer. Ben je in bezit van het diploma UEFA-C of bereid dit te behalen en heb je zin in een leuke, sportieve uitdaging, meld je dan aan bij technisch coördinator Frank Dobbe fr.dobbe@12move.nl

Meer informatie tref je aan in bijgaand profieschets.

Vacature en Profielschets trainer SEV 2

SEV is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een 2e elftal voor de A-selectie. De A-selectie bestaat uit ongeveer 38 spelers die samen het eerste en tweede elftal vormen. Het eerste team speelt dit seizoen in de zaterdag vierde klasse en het tweede team in de 2e klasse SEV streeft ernaar om minimaal 70% van de spelers van de selectie zelf te hebben opgeleid of dat de spelers een lidmaatschap hebben bij SEV langer dan 4 jaar.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden:

  • De trainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen i.s.m. de hoofdtrainer
  • De trainer verzorgt de trainingen en coacht het tweede elftal tijdens wedstrijden
  • De trainer speelt een belangrijke rol in de doorstroming van talentvolle jeugd naar de selectie en heeft daarom intensief contact met de trainingsstaf en de jeugdcoördinator.
  • De trainer vertegenwoordigt SEV zowel intern (jeugd; sponsors) als extern (pers)

Profiel van de ideale kandidaat

  • De trainer/coach is minimaal in het bezit van het diploma Uefa C (of bereid deze te gaan halen)
  • De trainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en trainersstaf verder te ontwikkelen.
  • SEV is op zoek naar een jonge ambitieuze(mogelijk net gestopte speler) trainer die voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur, waarin naast prestaties ook gezelligheid een grote rol speelt.

Over SEV

SEV  is een florerende en sterk groeiende vereniging met één van de mooiste voetbalcomplexen van De Haagse regio. SEV biedt een goede organisatie rondom de selectie-elftallen.

De staf bestaat o.a. uit een hoofd- en assistent-trainer voor het 1e team, een trainer voor het 2e elftal, leiders, fysiotherapeut en verzorger. Er wordt veel georganiseerd voor de A-selectie, waaronder een jaarlijks trainingskamp in de winterstop.

Voorwaarden

SEV biedt een contract aan voor 1 jaar, met de intentie om een meerjarige samenwerking aan te gaan

Gedetailleerd Profiel.

De trainer is een maatschappelijk betrokken persoon met ervaring op spelen van niveau. Is in het bezit van het vereiste diploma of bereid deze te behalen.

Hij staat ook voor de cultuur van SEV (“de club waar sfeer en prestatie samengaan en waar de jeugd de toekomst heeft”) en draagt dit ook uit.

 Hij is communicatief sterk, is duidelijk en transparant in zijn afspraken. Is niet alleen communicatief sterk in individuele gesprekken, maar kan ook goed voor een groep spreken. Voert alle gesprekken (zowel positief als negatief) zelf en laat dit niet over aan anderen van de begeleiding. Hij bespreekt regelmatig het (niet-) functioneren van een speler individueel met de betrokken speler.

Is positief kritisch en staat open voor (positief opbouwende) kritiek vanuit de selectie, de begeleiding en bestuur (technische zaken). Hij werkt doelgericht en is realistisch om eventueel doelen bij te stellen in het belang van de selectie en/of de vereniging.

De trainer is een positief ingestelde persoon, die spelers kan motiveren en stimuleren om tot hogere prestaties te komen.

De trainer is consequent. Discipline en regels moeten hoog in zijn vaandel staan en hij stelt in overleg met de hoofdtrainer duidelijke eisen aan spelers en neemt maatregelen bij het in gebreke blijven. Daarbij is hij van onbesproken gedrag en is duidelijk in zijn “waarden en normen”; hij treedt corrigerend op bij norm-overschrijdend gedrag.

Eerste aanspreekpunt voor de trainer is Frank Dobbe, Coördinator Technische Zaken Selectie en Bovenbouw Jeugd.

Werktijden.

In totaliteit bedraagt de gemiddelde werktijd 15 uur per week.

De trainingsdagen zijn op dinsdag en donderdag. De wedstrijddagen zijn op zaterdag. Bij afkeuring van de velden op zaterdag regelt hij in samenwerking met de staf een alternatief programma.

De vacature staat open tot 15 mei. Daarna wordt er een selectie gemaakt en worden er gesprekken gevoerd.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij Frank Dobbe (Coördinator Technische Zaken Selectie en Bovenbouw Jeugd).

Email: fr.dobbe@12move.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten