SEP verlengt contracten met trainersstaf Heren en Dames

Marcel de Letter (links) tekent bij

Delft, 26 februari 2023 – VV SEP is verheugd om aan te kondigen dat de trainersstaf van Heren en Dames volgend seizoen ongewijzigd zal blijven. Marcel de Letter en René Heijink zullen doorgaan als trainers van de Heren. Michel van der Vlist zal ook komend seizoen de keeperstraining voor zijn rekening nemen.  Gragory Dasburg blijft aan als trainer van de Dames en zal worden bijgestaan door assistent-trainer Leo Boer en teammanager Manon van Winden. Wilco Zuydgeest zal ook komend seizoen de trainer zijn van MO-20.

Het afgelopen seizoen was moeilijk voor Heren 1 na de overstap naar de zaterdag competitie, maar de trainersstaf is vastbesloten om de prestaties te verbeteren. De samenwerking tussen de trainers en spelers blijft sterk en er wordt hard gewerkt om het team weer op het niveau te krijgen dat ze gewend zijn.

Rene Heijink links tekent bij

Dames 1 heeft een succesvolle overstap gemaakt naar de zaterdag competitie en staat momenteel bovenaan de ranglijst. De trainersstaf van de Dames is erg blij met de prestaties van het team en is vastbesloten om deze positieve trend voort te zetten.

Bovendien heeft VV SEP goed nieuws voor de aanwas van talenten voor Dames 1. Wilco Zuydgeest zal ook komend seizoen de trainer zijn van MO-20, wat een belangrijke rol zal spelen bij het ontwikkelen van de toekomstige sterren van het team.

Gragory Dasburg links tekent bij

VV SEP is erg blij met de toewijding en het harde werk van de trainersstaf en kijkt uit naar een succesvol seizoen. We willen Marcel de Letter, René Heijink, Gragory Dasburg, Leo de Boer, Wilco Zuydgeest, Michel van der Vlist en Manon van Winden bedanken voor hun inzet en toewijding aan de club.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten