Seizoensafsluiting Loosduinen A-selectie & Speler van het jaar 2023/2024 Visco bokaal & afscheid

Afgelopen zaterdag 15 juni op de seizoensafsluiting van de A-selectie was het dan eindelijk zover.
De bekendmaking van de winnaars van de “Speler van het jaar 2023/2024 Visco bokaal”. In de aanloop naar deze onthulling was de spanning onder de spelers om te snijden. Onder begeleiding van vrouwelijke assistentie (dank Monica, Jacqueline, Nadia & Sandy) werden de winnaars bekend gemaakt en de bokalen uitgereikt, te weten:
Verdediger van 2023/2024 – Kris Flinterman
Middenvelder van 2023/2024 – Donny Paats
Aanvaller van 2023/2024 – Bart Ruwaard
Voor de overige spelers: Volgend seizoen “nieuwe ronde, nieuwe kansen” zullen we maar zeggen.

Wij willen onder andere onze hoofdsponsor ‘Visco aannemers’ bedanken voor het beschikbaar stellen van de middelen, waarmee we dit concept weer nieuw leven in hebben kunnen blazen. Zij hebben ook een prijsje mogen ontvangen voor “Sponsor van het jaar 2023/2024” (zie foto)
Daarnaast gaat er een speciale dank uit naar BeacHouse en Cafe de Stad voor het beschikbaar stellen van de aanvullende prijzen.

Tevens hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om afscheid te nemen van diverse spelers en stafleden, die volgend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de A-selectie, te weten:
Raymond Krens
Jolanda Develing
Mitchel Spaans
Joey Teuling
Colin Eckhardt
Simon Verbrugge
Daniel Spaans
Yassin Hachri
Maykol de Bruin
Sander Boersma
Ruud Kornaat
Marlon van Minnen
Jordy de Bruyn
(helaas kon niet iedereen aanwezig zijn)

Het was een zeer geslaagde avond met dank aan de organisatie, met name Sander Bohms & Jolanda Develing en Raymond Krens voor het barbequen.

Al met al kijken wij terug op een sportief seizoen met een prachtige groep mensen, mooie resultaten en een spannend einde.
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen alweer begonnen, maar gaan we eerst nog van een welverdiende vakantie genieten.

Tot volgend seizoen allemaal!
Namens de gehele A-selectie en staf.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten