Saestum II wint bij Berkel vrouwen

Een topper in de hoofdklasse A want beide teams hadden tot nu toe alles gewonnen dus was een ieder benieuwd wat men kon verwachten.

Het éérste wapenfeit via Lindy Hogedoorn die in de 2e minuut de lat raakte en hierna waren het een paar keer de gasten met enig gevaar maar treffers kwamen er niet want ook gedurende de eerste helft hielden beide keepsters hun doel schoon en bleef het dus 0-0.

Vlak na rust werd de ban gebroken want in de 49e minuut scoorde Saestum de 0-1. Berkel op jacht naar de gelijkmaker en had ook zeker kansen via o.a. Jonna Hulshof, Alyssa Daal en Isabel Heinsbroek maar een treffer viel er helaas niet. Rond de 80e minuut ook kansen via Isabel van Ommen maar de lat voorkwam de gelijkmaker waarna Berkel het deksel op de neus kreeg toen de gasten in de 85e minuut de 0-2 op het bord zette. Berkel kreeg nog kans om de spanning terug te brengen maar helaas miste Alyssa Daal vanaf elf meter waardoor de 0-2 ook de eindstand bleek.

Berkel blijft wel lekker meedoen in de hoofdklasse en treft nu op 29 oktober Sparta Rotterdam en gaat ook dan weer voor het best mogelijke resultaat.

Redactie: Johan van Aalst