S.V. Loosduinen versterkt zich met Dean van Velzen en Peter de Kleer 

Dean van Velzen en Peter de Kleer kiezen voor S.V. Loosduinen S.V. Loosduinen heeft met Dean van Velzen en Peter de Kleer twee aanwinsten voor het nieuwe seizoen binnen. Dean komt over van RKDEO en Peter maakt van Die Haghe de overstap naar de blauw-witten. Eerder had keeper Rafe Rimmelzwaan zijn ja-woord gegeven. 

De vierentwintigjarige Dean van Velzen speelde de afgelopen jaren bij RKDEO in Nootdorp. ‘Ik ben in de jeugd bij DVC in Delft begonnen waarna ik bij Excelsior Rotterdam terecht kwam. Vervolgens heb ik gehele de jeugd en senioren bij RKDEO doorlopen. De keuze voor Loosduinen is omdat ik mezelf graag wil laten zien in een eerste elftal en verder wil ontwikkelen. Daarnaast heb ik met trainer Ronald Paats goede gesprekken gehad. Ik ken hem uit het verleden want hij was mijn trainer bij de JO19. Ik heb daarnaast ook van anderen goeie verhalen over de gezelligheid en saamhorigheid bij de club gehoord. Daarom kijk ik ernaar uit om het nieuwe seizoen bij Loosduinen te starten.’ 

De tweeëndertigjarige Peter de Kleer is de derde aanwinst en komt over van eersteklasser Die Haghe. ‘Peter is, net zoals Dean, een welkome versterking’, aldus trainer Ronald Paats. ‘Peter is multi-inzetbaar en brengt ook de nodige ervaring en de juiste mentaliteit met zich mee. Dat merkte ik ook tijdens ons gesprek. Dean ken ik uit het verleden en met zijn komst vallen de puzzelstukjes steeds meer op zijn plek.’

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten