RVC Celeritas presenteert sponsors onderbouw

Sportpark Prinses Irene, Rijswijk, 2023 –De jeugdafdeling van RVC Celeritas heeft veel nieuwe, jonge leden mogen verwelkomen bij zowel de jongens- als bij de meisjesteams. De bespeler van het Rijswijkse Sportpark Prinses Irene telt nu meer dan 260 jeugdleden, waarvan meer dan 125 bij hun onderbouw (JO7, JO8, JO9). Behalve de groei op het veld, wordt er ook naast het veld verder gebouwd en werden recent contracten afgesloten met nieuwe sponsoren voor de onderbouw.

B.A. SOLAR en GRIEKS RESTAURANT MILOS

Op donderdag 2 februari jongstleden hebben de eigenaar van de Rijswijkse §Grieks Restaurant Milos, contracten getekend als sponsors van de onderbouw van RVC Celeritas. Hiermee leveren zijn een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugdafdeling van RVC Celeritas.

Said Ben Amar van B.A. Solar en Eva Ntafopoulos van Grieks Restaurant Milos hebben in het clubgebouw van RVC Celeritas ‘Clubhouse 1907’ onder feestelijke omstandigheden de contracten getekend. Ook hebben zijn trainingspakken uitgedeeld aan enkele jeugdteams, uiteraard met de logo’s van de sponsors mooi prijkend op de kleding.

TROTS GEVOEL EN NIEUWE SPONSORS DIENEN ZICH AAN

Voorzitter Cees Kouwenhoven: ‘We zijn ontzettend trots dat deze succesvolle bedrijven uit onze eigen regio zich verbinden aan de vereniging. Zij hebben net als wij de ambitie om de jeugdafdelingen door te ontwikkelen en wij zijn dan ook enorm dankbaar dat zijn ons daarin ondersteunen. Ook mooi is het om te vermelden dat er ook andere sponsors zich hebben gemeld om de onderbouw, maar ook de andere afdelingen van de club te sponsoren.’

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten