RVC Celeritas krijgt kwalitatieve impuls 

De selectie van RVC Celeritas ziet een aantal oud gediende terugkomen en daarnaast nog een aantal directe versterkingen.

Joey Klijn, Dylan Durban en Giovialli Serbony komen na een seizoen DHC weer terug bij RVC Celeritas. Ze worden weer herenigd met vrienden en familie. 

Naast dit 3 tal zullen keepers Oualid Hammich en Nepo Kwidama dezelfde weg volgen en onderdeel zijn van de keepersgilde waar de ervaren Murat Özcan ook toebehoort.

Ilhan Senturk, de zeer technisch begaafde en rappe aanvaller die ondermeer bij TAC’90 en Verburch heeft gespeeld heeft tevens zijn “ja” woord gegeven aan Young. Senturk word herenigd met Enes Arslan die komend seizoen ook aansluit bij de Rijswijkse equipe. 

Jered Badal, die jaren speelde voor respectievelijk DSO, Te Werve en Nootdorp en als linkspoot op verschillende posities uit de voeten kan, wil zijn steentje bijdrage aan deze mooie samengestelde groep. 

Angelo Groen, speelde voor respectievelijk Westlandia zaterdag/zondag, HBOK uit Amsterdam waarna een jaar bij DHC. De 32-jarige creatieve middenvelder brengt een dosis ervaring en geeft met zijn keuze een vervolg om met andere teamgenoten uit de Delftse ploeg te kunnen spelen. 

Bilal Dari, afkomstig van ODB waar hij 3 jaar in het eerste elftal van zaterdag speelde. Bilal is een uitermate sterke linksback die snelheid en techniek heeft. Heeft bij Duno en Houtwijk gespeeld. Hij is een aanwinst voor Celeritas. 

Salim Azdoud evenals Bilal afkomstig van ODB. Salim is een allrounder die je op elke plek op het veld kan aanspelen. Heeft inzicht en een goeie pass in zijn benen. Beide heren zijn gebrand om Celeritas hogerop te helpen.

Akram tarik komt van semper altius. Hij kan als rechtback/ buiten uit de voeten. Is multifunctionele speler die zijn mannetje kan staan. Schuwd het duel niet. Met zijn tomeloze inzet wil hij zijn steentje bijdrage bij celeritas.

Ook lijkt het erop dat de doorgewinterde Roger Smees nog wel eens zijn kicksen gaat aantrekken voor komend seizoen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten