RVC Celeritas bouwt verder en presenteert trainers onderbouw

Sportpark Prinses Irene, Rijswijk, 2023 – RVC Celeritas heeft een onderbouw, bestaande uit de JO7, JO8 en JO9, met meer dan 125 kinderen. Deze onderbouw staat onder de leiding van Jayant Soekhoe (hoofdtrainer) en Prashand Doorga (Jeugdcoördinator Onderbouw). Recent heeft de club de volledige trainersstaf gepresenteerd van deze onderbouw.

MEER DAN 125 KINDEREN, 23 TRAINERS

Om de meer dan 125 kinderen van goede trainingen en goede begeleiding bij wedstrijden te voorzien lopen er in totaal 23 vrijwilligers rond, zowel vaste als hulptrainers. ‘Wij zijn enkele jaren geleden begonnen met een groep van 6 vrienden met training geven. Deze mannen lopen hier nog steeds rond en samen hebben we groep aan trainers weten uit te breiden. Veel van onze vrijwilligers zijn ouders wiens kinderen in de teams voetballen. Zij hebben gezien dat wij met leuke dingen bezig zijn, goed georganiseerd proberen te werken en vooral plezier hebben in wat we doen. En omdat ze ook zien dat het goed gaat, staat ze klaar om ons te helpen. Vaak na 1x geholpen te hebben bij een wedstrijd of training vinden ze het ontzettend leuk en worden ze vast onderdeel van de groep trainers/begeleider. We zijn er enorm trots op al deze mensen en de bijdrage die ze leveren. Zonder deze groep hadden we dit nooit kunnen realiseren. 23 vrijwilligers alleen al bij wat de F-jes van vroeger waren. Bizar toch? We zijn echt enorm dankbaar voor deze groep mensen’, aldus Soekhoe.

DANKBAAR ‘We zijn deze mensen ook ontzettend dankbaar, dat zij op de dinsdagen, donderdagen en/of zaterdagen de tijd vrij maken om te helpen met één van de verplichtingen die we hebben als voetbalvereniging naar de kinderen toe. Zonder al deze mensen hadden we nooit deze groei door kunnen maken. Deze groep mensen bestaat uit vrijwilligers voor onze JO7, JO8, JO9 en daarbij hebben we trainers en wedstrijdbegeleiders. Ook hebben we een eigen keeperstrainer. Naast deze groep aan trainers moeten we trouwens ook een groot compliment maken aan de ouders die altijd wel even helpen met de velden uitzetten, siroop halen of al die vele veters strikken. Vooral dat laatste zijn we veel ouders dankbaar voor,’ lacht Doorga.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten