Roozani Gilkes nieuwe trainer Jong Wilhelmus, Steven Verstraten nieuwe keeperstrainer Wilhelmus, Piet Gelauf jr. en Andre Postma verlengen contract

De 41 jarige Rozaani Gilkes is de nieuwe hoofdtrainer van Jong Wilhelmus voor het aankomende seizoen .

Het nieuwe staflid bij Wilhelmus heeft de laatste jaren als jeugdtrainer en assistent-trainer bij de Haagse voetbalvereniging Laakkwartier gewerkt en in het verleden bij Juventas .

Als actief voetballer heeft hij zijn sporen verdiend in de eerste elftallen van Juventas, GDA en Laakkwartier. Roozani Gilkes gaat samenwerken met Andre Postma, de man die de voetbalcultuur bewaakt bij de club.

Roozani Gilkes:   “ Ik heb voor Jong Wilhelmus gekozen daar de club mij de volledige ondersteuning geeft om mij verder te ontwikkelen als trainer en zeker niet in de laatste plaats door de geweldige jeugdafdeling en de onder 23 teams  die Wilhelmus momenteel heeft ,waar mijns inziens veel potentie in zit om goed en gericht mee te werken, om zo de doorstroming van de talenten te verbeteren“

Piet Gelauf jr.  verlengt bij Wilhelmus

Piet Gelauf jr. heeft zijn overeenkomst met Wilhelmus met een jaar verlengd.

Hij wordt in het nieuwe seizoen de nieuwe rechterhand van Jan Linkerhof, die in het aankomende seizoen de 1e selectie van Wilhelmus gaat trainen en coachen.

Piet Gelauf jr. heeft zijn sporen reeds verdiend in het amateurvoetbal, daar hij in het verleden hoofdtrainer was van onder andere  SVH en laatstelijk Laakkwartier zaterdag, eveneens heeft Piet Gelauf jr. al jaren een voetbalschool, genaamd De Nieuwe Burcht, waar hij de jongste jeugd, zowel jongens als meisjes de eerste kunsten van het edele voetbalspel aanleert.

 “Ik ben erg blij met Piet als assistent voor het aankomende seizoen. Hij heeft niet alleen een nuchtere en goede kijk op het voetbal, maar is ook zeer duidelijk en eerlijk in zijn benadering naar spelers toe. Een kwaliteit die ik zeer op prijs stel.  Ik kijk dan ook uit naar de samenwerking met hem”, aldus een enthousiaste Jan Linkerhof.

Steven Verstraten nieuwe keeperstrainer bij Wilhelmus

De technische commissie van Wilhelmus is er in geslaagd om Steven Verstraten aan te trekken als nieuwe keeperstrainer van de Voorburgse club.

Steven Verstraten heeft een enorme staat van dienst  als 1e elftalkeeper  bij  gerenommeerde clubs als VUC, Katwijk, Voorschoten’97, Haaglandia en natuurlijk als 16 jarige debutant in het 1e elftal van Wilhelmus ,waar zijn geweldige carrière is begonnen .

Sylvio Mansveld (technische commissie Wilhelmus) : “Wij als technische commissie en natuurlijk ook de technische staf onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jan Linkerhof , zijn enorm verheugd dat wij zo een keeperstrainer binnen hebben kunnen halen . Vooral voor de jonge keepers van Wilhelmus moet dit een enorme stimulans zijn , evenals voor de aanstaande keeper van het 1e elftal “.

Andre Postma gaat door bij Wilhelmus

Wilhelmus is erg content met de verlenging Andre Postma als  assistent – trainer  van de nieuwe hoofdtrainer Roozani Gilkes van Jong Wilhelmus.

 Andre Postma heeft zijn sporen ruim verdiend in de Haagse voetballerij. Hij heeft onder anderen gespeeld in de 1e elftallen van Wilhelmus, Rijswijk en Vredenburch, waarna hij al jaren actief is als trainer bij diverse elftallen en de laatste jaren bij Wilhelmus ,waar hij de  voetbalcultuur van Wilhelmus met verve bewaakt.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten