Ronald Paats vertrekt bij GDA


Na goed overleg scheiden de wegen na drie seizoenen tussen Ronald Paats en de Loosduiners. Ronald Paats begon zijn trainersloopbaan in 2009 als jeugdtrainer bij GDA in de landelijke jeugd en was daar erg succesvol.

Hij assisteerde ook regelmatig Edwin Grünholz bij GDA 1. Ronald Paats maakte in 2012 de stap naar de zondag senioren van GDA en werd hij assistent bij John Baven. Na vier jaar GDA 2 waar Paats ook nog assistent bij Dennis Olman was zocht Paats een volgende uitdaging en vond die bijna om de hoek van zijn woning bij Rkdeo JO19.


Drie succesvolle seizoenen Rkdeo zouden volgen waarin Paats in zijn eerste seizoen met de JO19 in de finale van de nacompetitie nipt de promotie naar de landelijk derde divisie miste, maar het seizoen erop werd Rkdeo JO19 kampioen en promoveerde naar de landelijk 3e divisie.


Inmiddels was Ronald Paats in 2019 terug bij GDA waar hij voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag ging. In zijn eerste seizoen bij GDA slaagde Ronald Paats voor zijn UEFA B licentie en nu gaat hij na drie seizoenen GDA op zoek naar een nieuwe club die aansluit bij zijn ambities.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten