Roel Zandbergen aankomend seizoen hoofdtrainer van v.v. Haagse Hout

Met Roel Zandbergen staat er vanaf volgend seizoen een zeer ervaren trainer aan het hoofd van de zaterdagselectie van Haagse Hout. Roel is een bekend gezicht langs de Haagse velden en brengt veel ervaring met zich mee. Dit zal er toe bijdragen dat de weg naar boven, met een gezonde ruime selectie, snel kan worden ingezet. Roel zal deze uitdaging samen aangaan met de huidige interim-trainer Mehdi Chafai. Laatstgenoemde verlengde onlangs zijn contract al met 2 jaar. 

In Roel zien we een man die goed past binnen de cultuur van de club en iemand die meer focus op de prestaties kan leggen. 

Op de korte termijn wil de selectiecommissie samen met Roel inzetten op het versterken van de selectie en in gesprek gaan met een aantal bekende gezichten. Samen met deze bekende gezichten hopen wij op een snelle terugkeer naar de 4e klasse. 

De technische staf heeft erg veel zin in deze uitdaging en heeft vanaf moment 1 een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met de clubleiding en de visie die men voor ogen heeft.

Wij wensen Roel ontzettend veel plezier en succes het aankomend seizoen!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten