RKAVV bekert verder

LEIDSCHENDAM, NETHERLANDS – SEPTEMBER 5: during the Team Presentation of RKAVV 2023-2024 at Sportpark Kastelenring on September 5, 2023 in Leidschendam, Netherlands (Photo by Hans van der Valk/Orange Pictures)

Op de Kastelenring in Leidschendam won RKAVV met 3-1 van Valken’68 door doelpunten van Remco Overdevest, Khashayar Saeb en Xavier Akinrinbola.

Voor de districtsbeker van de KNVB ontving RKAVV de gasten uit Valkenburg. In de 4e minuut na het fluitsignaal gaf Khashayar Saeb een voorzet op Remco Overdevest die beheerst afrondde (1-0). nog geen 10 minuten later was het Daan van Gaalen die de bal vanaf rechts strak voorgaf op de vrij staande Khashayar Saeb die de bal in de kruising kopte (2-0). Met deze comfortabele voorsprong controleerde RKAVV de wedstrijd en waren er een aantal kansen voor beide partijen.

De 2e helft begon met een brutaler Valken’68. In de 60e minuut werd een voorzet binnen gekopt door Jelle van den Oever waardoor de wedstrijd  weer spannend leek te worden (2-1). RKAVV was hierna wakker en probeerde de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. De trekker werd pas overgehaald in de 87e minuut door Xavier Akinrinbola die de bal subliem langs de keeper in de verre hoek schoot (3-1).

RKAVV heeft hiermee de volgende ronde bereikt. 

Redactie: Do Horta
Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten