Rick Boers blijft bij FC ‘s-Gravenzande

Nadat we al eerder de verlenging van een speler van FC1 konden melden, kunnen we ook mededelen dat Rick Boers zich nog 2 jaar verbindt aan onze club.

Een allround speler, met een ongelofelijk loopvermogen en werklust, die naast z’n verdedigende taken, ook in de aanval van zeer grote waarde is. Dit seizoen is hij een van de vaste spelers geworden van het vlaggenschip en is iedere wedstrijd een van de uitblinkers, op “zijn” positie als rechtsback.

Rick begon zijn carrière destijds bij de F-jes (nu JO7), waarna hij alle eerste elftallen doorliep in de jeugdopleiding van onze club. Het laatste jaar bij FC1 en zeker in de eerste seizoenshelft, heeft hij grote stappen gezet in zijn ontwikkeling, met een eerder genoemd positief resultaat.

Uiteraard zijn wij als club trots, dat we de samenwerking hebben kunnen verlengen tot 2024 met weer een speler voortgebracht door onze eigen jeugdopleiding, . Wij feliciteren Rick met z’n nieuwe contract en hopen met plezier, tot sportieve prestaties te komen met elkaar.

Bron FC ‘s-Gravenzande

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten