Richard Langeveld: Quintus gaat natuurlijk voor promotie want anders was ik wel gestopt

Foto voetbaljournaal.com

Richard,

Hoe kijk jij terug op de transferperiode?

Die was heerlijk rustig. Natuurlijk jammer dat Angelo Zwirs ons heeft verlaten maar die gaat het helemaal maken bij ‘s-Gravenzande. Daar tegenover staat dat de gehele A-selectie van verleden jaar is overgekomen. Dat is een goed teken want dat houdt in dat de mannen het naar hun zin hebben bij Quintus en de uitdaging aan willen gaan om een plek in de selectie te bemachtigen.

De 4e klasse is ook dit seizoen weer zwaarder geworden, veel teams hebben zich versterkt. In hoeverre zie jij dit ook zo?

Het is inderdaad een zware poule en des te spannender gaat het denk dus ook worden. Wie zich hebben versterkt, daar heb ik geen idee van. Wij gaan uit van onze eigen kracht en gaan wel meemaken hoe sterk die is.

De doelstelling voor vorig seizoen was promotie, dat is jammer genoeg niet gelukt. Is dit voor komend seizoen ook weer de doelstelling?

Dat is zeer zeker weer de bedoeling want anders was ik wel gestopt.

Als je naar de poule kijkt waarin jouw ploeg is ingedeeld, zie jij dan uitgesproken favorieten en kun je uitleggen waarom?

Wij hebben op een haar na verleden jaar de nacompetitie niet gehaald, GDA, VCS, Vredenburch hebben deze wel gehaald,  Duno, Quick Steps en Loosduinen zijn gedegradeerd en tussen de overige ploegen zit geen lelijk eendje dus een uitgesproken favoriet, nee die heb ik niet, al schat ik Quintus wel weer hoog in dit jaar.

De bekercompetitie komt er aan, is dit voor jou een serieuze competitie of zie je het meer als een verlenging van de voorbereiding?

Nee hoor, geen verlenging van de voorbereiding. 3 weken later moet iedereen er klaar voor zijn zowel conditioneel als fysiek dus vol gas erin.

Hierbij wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een sportief en gezellig seizoen toe te wensen,

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten