Quick U19 Kampioen

Met nog 3 wedstrijden te spelen heeft Quick U19 het Kampioenschap al binnengehaald door afgelopen zaterdag met 3-0 te winnen van de Jodan Boys U19. Quick is daardoor ongeslagen kampioen van de Landelijke 2e divisie met slechts 2 verliespunten ( 31 uit 11) en een doelsaldo van +41 (52-11).

Het elftal van trainer Sarosh Malahe begon nerveus aan de wedstrijd. 

Na de 1-0 van Manu Kranenburg ging het elftal wat meer met overleg voetballen. Halverwege de 1e helft kwam Enjenmar Kirindongo vanaf de linkerkant naar binnen en haalde via de binnenkant van de paal verwoestend uit 2-0. Dit doelpunt werkte bevrijdend voor Quick. Tijdens de rust wat kleine aanpassingen, waardoor de Jodan Boys in de 2e helft niet meer aan voetballen toe kwam. 

Quick domineerde de gehele 2e helft. Kans op kans werd er nadien gecreëerd. Het leek alsof het 3e doelpunt niet zou vallen. Roy Kruis dacht daar duidelijk anders over en bepaalde de eindstand op 3-0.

Opstelling Quick U19:

Jasper van der Zon; Jayden Blewanus; Tomas vd Werf; Joran Metman; Friso Arendse; Roy Kruis;  Enjenmar Kirindong;  Badreddinne Akrhif;  Manu Kranenburg; Ian van Deursen; Georginho de Fretes; Quin van Dijk; Bram Henderson; Luca Stadhouders.

Foto’s LMK Fotografie

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten