Quick Steps huldigt leden tijdens algemene ledenvergadering

Van links naar rechts Raymond Oppers, Bob Langerak en Miriam Verstappen

Miriam Verstappen 25 jaar lid

Tijdens de algemene ledenvergadering van 8 februari 2024 heeft de algemeen voorzitter, Raymond Oppers, Miriam Verslappen in het zonnetje gezet vanwege haar 25 jaar lidmaatschap bij voetbalvereniging Quick Steps. Miriam heeft gedurende twee periodes als coördinator van de barcommissie gefunctioneerd, tussen 1983 en 2004. Dit was een tijd waarin Quick Steps maar liefst 11 zondag elftallen, 3 zaterdagelftallen en een grote jeugdafdeling had. Er moesten wekelijks 6 tot 8 personen worden geregeld voor zowel de zaterdagen als de zondagen, wat een intensieve betrokkenheid vereiste. Haar onschatbare inzet als vrijwilliger werd in 1998 terecht erkend toen zij werd benoemd tot Lid van Verdiensten.

Van links naar rechts Pim Swaal, Tim Staal en Bob Langerak

Tim Staal 25 jaar lid

Secretaris Pim van Swaal heeft Tim geëerd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. Hoewel Tim nooit de meest opvallende speler op het veld was, viel zijn trouwe aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden altijd op. Vorig jaar zette hij een nieuwe stap in zijn voetbalcarrière door zijn debuut te maken als doelman in het eerste elftal, waarmee hij zijn club op cruciale momenten heeft geholpen. Daarnaast is Tim een gewaardeerd lid van de zaterdagcommissie, waar hij zijn toewijding aan de club opnieuw toont. Buiten het veld staat Tim bekend als een echte levensgenieter, altijd in voor gezelligheid en vooral enthousiast over de derde helft na de wedstrijden.


Siem Ockenburg 70 jaar lid

Daarnaast werd een eerbetoon gebracht aan Siem Ockenburg, die maar liefst 70 jaar lid was voordat hij recentelijk overleed. Het bestuur zal binnenkort het Delftsblauwe bordje bij zijn vrouw bezorgen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten