Quick Steps pakt verdiende overwinning tegen Semper Altius

Quick Steps 1 kwam op haar verjaardag (89 jaar bestaan) uit tegen Semper Altius 1 in Rijswijk. Quick Steps startte sterk en kwam door een doelpunt van Jorden ‘t Hart na vijf minuten op een 0-1 voorsprong.  Via een strafschop maakte Jorden ’t Hart zijn tweede van de middag en zette de 0-2 op het scorebord. In een mooie aanval van Quick Steps werd tot tweemaal toe de paal geraakt. Quick Steps had de smaak te pakken en ging voor meer doelpunten. Helaas werd het volgende doelpunt afgefloten voor buitenspel. In de 38e minuut maakte Cedric Weibolt er toch nog 0-3 van. Ondertussen was Semper Altius na twee keer geel voor de nummer 12 met tien man komen te staan. Nog voor rust maakte Jorden ‘t Hart zijn hattrick compleet: 0-4.

Na rust maakte Mike Schimmelpennigh er 0-5 van. Semper Altius had het slotwoord en maakte er nog 1-5 en 2-5 van. Een heerlijke verdiende overwinning voor de mannen van trainer Ronald Freen.

Redactie: Cor den Heijer / Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Cor den Heijer