Quick Steps nipt onderuit op bezoek bij SV Loosduinen

Beide ploegen begonnen gedreven aan de wedstrijd, de belangen voor deze wedstrijd waren hoog! Over en weer kregen de ploegen hun kansen. Quick Steps kreeg de grootste kans uit het goed druk zetten waardoor een aanvaller van Quick Steps voor een leeg doel kwam te staan. Helaas voor de bezoekers ging deze naast de goal. Net voor rust kreeg Quick Steps nog een goede kans. De aanvaller nam de bal niet goed aan waardoor de doelman van Loosduinen de bal kom onderscheppen.

De tweede helft begon zoals het eerste fluit signaal. Beide ploegen zochten naar de 1-0. Quick Steps kwam verdiend op 0-1 door Mike Schimmelpenningh na goed druk zetten op de defensie van Loosduinen. Quick Steps drukte door en ging op jacht naar de 2-0. Ze creëerden een aantal kansen maar deze konden niet verzilverd worden. Uit het niets kwam Loosduinen op 1-1 door een defensief foutje van Quick Steps.

Wat er hierna gebeurd is ongelooflijk. De scheidsrechter had tot noch toe de wedstrijd onder controle en floot een prima wedstrijd . Tot het moment dat hij hands zag bij een Quick Steps speler. Heel het sportcomplex reageerde verbaasd. Een penalty werd gemist door Loosduinen. Loosduinen zag hun kans en drukte steeds meer naar voren.

Een lange bal vanuit achteruit van Loosduinen op een aanvaller die zwaar buitenspel stond, liet de beste man door spelen. 2-1. Je moet altijd naar je zelf kijken en nooit een scheidsrechter de schuld geven van je verloren wedstrijd maar vandaag is Quick Steps echt benadeeld. Eerst een onrechte penalty en vervolgens een buitenspel doelpunt goedkeuren in 10 minuten.

Quick Steps probeerde het nog maar kon niet meer zijn stempel drukken. Loosduinen kreeg vervolgens omdat Quick Steps risico ging nemen een aantal goede kansen, verschillende ballen op de paal.

Maar het bleef bij een 2-1 stand waar een gelijkspel meer een terechte uitslag had geweest.

Foto’s: Cor den Heijer