Quick Steps koploper na overwinning tegen Haagse Hout

Zaterdag 30 september 2023 de tweede competitiewedstrijd voor Quick Steps, thuis tegen Haagse Hout. Never change a winning team zou je zeggen. Maar helaas, trainer Ronald Freen moest een ander team uit zijn hoed toveren. Met behulp van 3 veteranen in de selectie begon Quick Steps aan de wedstrijd.

En Quick Steps begon goed aan de wedstrijd. Haagse Hout had zijn handen vol aan Quick Steps spelers Bas en Jesse. Na een paar doelrijke kansen was het in de 25e minuut raak! Doelpuntenmaker: Carlos! Quick Steps had zomaar de rust in kunnen gaan met een 3-0 voorsprong, maar het bleef bij een magere 1-0.

In de 2e helft werd het spel wat minder van Quick Steps en Haagse Hout ging daarvan profiteren. En wat zelfs een doelpunt opleverde, Quick Steps grensrechter Ronald Batist wees de Scheidsrechter erop dat het buitenspel was maar de 1-1 ging op het lijstje van de scheids. Quick Steps trainer Ronald wisselde en bracht zijn laatste 2 troeven in het veld. Tijdens een blessure van de keeper van onze gasten ontstond er een situatie wat Quick Steps een indirecte vrijetrap op leverde randje 16 meter gebied. De mooi genomen vrije trap belande bij de nieuwe keeper van Haagse Hout maar die kreeg de bal niet onder controle en zodoende kon Jimmy de 2-1 binnenschieten. Maar mede dankzij QS keeper Eddy en de inzet van de veldspelers bleef het 2-1 en staat Quick Steps na 2 speelronden op 6 punten.

Klasse mannen!

Redactie en foto’s: Cor den Heijer

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten