Quick Steps kijkt terug op een zeer geslaagde reünie bij 90e verjaardag

Op zondag 19 november vierde Quick Steps niet zomaar een jubileum, maar een glorieuze mijlpaal van 90 jaar vol passie, vriendschap en onvergetelijke voetbalmomenten. De reünie ter ere van dit bijzondere jubileum mag zonder twijfel worden bijgeschreven als een onvergetelijk hoofdstuk in de rijke geschiedenis van onze vereniging.

De aanwezigen kregen een hartverwarmend welkom van de algemene voorzitters, Raymond Oppers en Demis Donders. In een clubgebouw vol oud-leden, supporters en huidige spelers nam Raymond iedereen mee terug in de tijd, waarbij hij de oprichting van Quick Steps tot leven bracht. Met bevlogen woorden zorgde hij ervoor dat de reünie niet alleen een terugblik op het verleden was, maar ook een viering van het heden en een hoopvolle blik op de toekomst van Quick Steps.

De microfoon werd vervolgens overgedragen aan de voorzitter van de reüniecommissie, Joop Langerak. Hij nam ons mee ter nagedachtenis aan de leden die Quick Steps zijn ontvallen.
De nabestaanden van ere-lid, en voormalig vaste voorzitter van de reüniecommissies, Chris Utermark werd op bijzondere wijze betrokken met een blijvende herinnering aan Chris in de vorm van een fotocollage, die binnenkort een ereplaats zal krijgen in de bestuurskamer.

De reünie kende ook een feestelijk eerbetoon aan de trouwe jubilarissen: Michael Oudshoorn en Demis Donders beiden 25 jaar lid; Rinus van Ravenhors 40 jaar lid, Rob Rietveld en Kees Sprengels, beiden 60 jaar lid, werden met trots gehuldigd door het bestuur.

De vrijwilligers, de stille krachten achter de schermen, werden niet vergeten. Rob Twilt en Cor den Heijer werden in het zonnetje gezet voor hun langdurige inzet voor de vereniging.

De kers op de taart was de eervolle uitreiking van KNVB-onderscheidingen aan ‘mister Quick Steps‘: Andre Bellekom en aan Henk Naipal. Andre werd benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB en ontving de daarbij behorende gouden speld en oorkonde. Aan Henk werd de zilveren KNVB-waarderingsspeld toegekend. De versierselen werden uitgereikt door Kees Wenneker, ambassadeur van de KNVB in de regio West II.

Het slotwoord kwam van penningmeester Marcel Seffelaar, die met oprechte dankbaarheid iedereen bedankte voor hun inzet. De sponsoren: Bloemenhuis George en de Jumbo Leyweg werden niet vergeten, evenals de creatieve bijdragen van Terence Pierre en Raymond Oppers, die fraaie spandoeken hadden verzorgd. Een speciale vermelding ging naar Denise Seffelaar, die deze middag heerlijke cocktails klaarmaakte voor de vele gasten.

De reüniecommissie, met Joop Langerak, Andre Bellekom, Cees van de Berg, Arlette Holt, Henk Naipal, kregen een 90 jarig jubileumbord, een bos bloemen en een welverdiende applaus voor hun grandioze inzet, om deze dag mogelijk te maken.

De Nijkerklaan werd nog lang verlicht door de stralen van gezelligheid en verbondenheid.
Iedereen ontving bij afscheid nog een symbolisch aandenken in de vorm van een sleutelhanger. Op naar de 100 jaar: Quick Steps forever!

Voor meer foto`s zie:
https://www.flickr.com/photos/svquicksteps/albums/72177720312795507/page1

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten