Quick Steps kijkt terug op een geslaagde 2e editie IM Bing Kappenburg toernooi

Al vroeg in de ochtend waren er een tiental Quick Steppers druk in de weer om alles klaar te zetten voor het event.

Om 11.00 uur was de start van het veteranen toernooi. Door een late afmelding werd Quick Steps 3 toegevoegd aan het veteranen toernooi. Het 3e team bleek uiteindelijk een maatje te groot voor de overige veteranen en won het toernooi.

Boven in de kantine had het bestuur van Quick Steps familie Kappenburg, haar ereleden en leden van verdienste uitgenodigd. De tafels waren gedekt voor een overheerlijke lunch wat zeer gewaardeerd werd.

Rond 14.00 uur starten het toernooi voor 1e elftallen. Na een minuut stilte begonnen de wedstrijden. Op veld 2 ontstond een boeiende wedstrijd tussen KSD en WIK. KSD trok uiteindelijk met 3-2 aan het langste eind.

Op veld 1 werd de finale tussen Quick Steps en Erasmus gespeeld. Erasmus was vandaag een maatje te groot voor Quick Steps en won de 2e editie van het IM Bing Kappenburg toernooi. De kleinzonen van Bing die al de aftrap verrichten deelde ook de bekers uit bij de prijsuitreiking. Na afloop traden Elias van Hees en Peter van de Plas op en bleef het nog lang gezellig.

Quick Steps bedankt de organisatie en de vele vrijwilligers die van ’s morgen vroeg tot ’s avond laat actief waren.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten