Quick Steps huldigt jubilarissen

Op donderdag 1 december 2022 heeft het bestuur een aantal jubilarissen gehuldigd.
Gezien de leeftijden waren niet alle jubilarissen meer in staat om naar de vereniging Quick Steps te komen. Raymond Oppers en Demis Donders (beide algemene voorzitter(s) zochten de jubilarissen thuis en in het verzorgingstehuis op.

Chris Lutterveld (88 jaar) ontving het welbekende Delfts blauwe Quick Steps bord, omdat hij 50 jaar lid was. Chris was ontwerper van het Quick Steps logo en onder meer betrokken bij het realiseren van de lichtinstallatie op ons terrein.

Henk Buschgens (84 jaar) kreeg een mooi Delftsblauw bord uitgereikt voor zijn 60 jarig lidmaatschap.
De familie Buschgens heeft 4 generaties lang op Quick Steps gevoetbald. Zowel overgroot opa, opa, vader en zoon droegen allemaal dezelfde naam Henk Buschgens. Een unieke gebeurtenis.

Als laatste werd Henk Hoogweg (84 jaar) gehuldigd voor zijn 70 jarig lidmaatschap
Henk heeft van zijn 9e t/m zijn 73 gevoetbald op Quick steps zondag. Daarna werd de zondag afdeling opgeheven, anders had Henk waarschijnlijk nog steeds gevoetbald.

Tijdens de ALV werden de jubilarissen dmv een PowerPoint gepresenteerd op groot scherm en nogmaals in het zonnetje gezet. Het gaf de bestuursleden een fantastisch gevoel om te zien dat de jubilarissen nog steeds uitkijken naar hun Delftsblauwe bord. Het is mooi om te zien dat het trio jubilarissen hun eerdere onderscheidingen hadden opgehangen of in hun vitrinekast tentoongesteld hadden staan. 


Alle foto’s zijn te vinden op: https://www.flickr.com/photos/svquicksteps/albums/72177720304168220?fbclid=IwAR0aldSLeQxbyXxnZNSAHqYiTw__KV9Vj_E4K8UlY2WIjsc8gcWAc3UB0ck

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten