augustus 18, 2022

Quick Steps huldigt jubilarissen en de nieuwe voorzitters ontvingen de voorzittershamer

Op donderdag 23 juni heeft het zojuist geïnstalleerde bestuur een hele grote groep jubilarissen gehuldigd. Door corona kon dat niet in de afgelopen jaren op een gepaste manier dus werd het nu alsnog gedaan.

Bij deze jubilarissen zaten onder andere ook nog leden die nog steeds heel erg actief zijn in een functie. Mannen als Raymond Oppers (algemeen voorzitter), Kees Taal (kas- en sponsorcommissie en trainer), Erik Klaassen (ZaMi commissielid) en Dirk Vrijenhoek (Webmaster) werden op een mooie manier toegesproken en gehuldigd. Ook ontving Joop Bartels zijn welbekende Delfts blauwe Quick Steps bord, omdat hij 70 jaar lid is. Uiteraard is het bestuur trots op alle jubilarissen, maar het was fantastisch om te zien dat Joop gewoon aanwezig was om zijn bord te mogen ontvangen. Na afloop werd op initiatief van leden een groepsfoto gemaakt.

Joop Bartels en algemeen voorzitter Raymond Oppers

Ook ontvingen de nieuwe voorzitters Raymond Oppers en Demis Donders de voorzittershamer uit handen van de voormalige voorzitter Robbert Dingshoff. Naast Robbert zijn ook Arlette Holt, Roy Vijverberg, Henk Naipal en Ronald Batist afgetreden. Namens de aftredende bestuursleden heeft Robbert nog een terugblik gedaan op de afgelopen 5,5 jaar, het nieuwe bestuur succes gewenst en nog twee hele belangrijke Quick Steppers André Bellekom en Bob Langerak bedankt voor hun ondersteuning in de afgelopen periode.

Overdracht voorzittershamer

Alle foto’s zijn te vinden op: https://www.flickr.com/photos/svquicksteps/sets/72177720300037381/

Vol goede moed gaat het bestuur aan de slag om Quick Steps weer een stapje verder te brengen en iedereen is ervan overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten