Puntendeling in Zeist voor Berkel vrouwen

In Zeist nam koploper Berkel het op tegen de nummer 3 en dat is het tweede team van Saestum. 

Vanaf de aftrap wat wapenfeitjes door middel van schoten op doel door Isabel van Ommen, Lindy Hogedoorn en Demi Verlangen maar doeltreffend was dit niet. In de 11e minuut kwam Berkel wel op voorsprong, het was Isabel van Ommen die de ban brak en de trotse koploper op voorsprong bracht. Kansen over en weer waarbij beide teams voor de winst wilde en het er soms fel aan toe ging. Vlak voor rust kwam Berkel via Isabel van Ommen op een comfortabele 0-2 voorsprong maar dik in de blessuretijd van de 1e helft scoorde Saestum de aansluitingstreffer. 

Na de thee direct een grote kans voor de thuisclub maar Bianca Troost redde fabuleus en hield zo de voorsprong vast. Lang leek Berkel er met de winst vandoor te gaan maar heel ver in blessuretijd, 90+7, kreeg Saestum nog de bal in het net en zo eindigde deze wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. 

Omdat Klarenbeek ook gelijkspeelde behoud Berkel een marge van drie punten en blijft dus koploper in de hoofdklasse A. Komende zaterdag komt Sparta Rotterdam op bezoek in Berkel en Rodenrijs en is de aftrap op sportpark Het Hoge Land 14.30 uur.

Redactie: Johan van Aalst
Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten