PGS Vogel wint eenvoudig van HMSH (zat)

Na een aantal sombere weken probeerde PGS vandaag het tij weer verder te keren. Vorige een prima resultaat tegen Erasmus en een goed resultaat tegen HSMH zou een goede vervolgstap zijn.

Met een nog steeds behoorlijke geïmproviseerde opstelling door personele problemen schoten de Ockenburgers uit de startblokken. Er werd hoog druk gegeven en na een goede verovering en daarop volgende aanval was het gelijk Danny Plugge die de 1-0 binnen schoot. Nog geen 10 minuten later een vrijwel identieke situatie, waarbij wederom Danny Plugge voor de 2-0 kon aantekenen. Wie nu dacht dat de ploeg op volle toeren door ging draaien kwam bedrogen uit, de rest van de eerste helft was slap en ongeïnspireerd.

Na de rust volgde een herhaling van de start van de eerste helft. Goede druk vooruit en een terechte penalty als gevolg. Glenn Plum, na lang blessureleed eindelijk terug in de gelederen, legde aan voor de 3-0. Waar PGS in de eerste helft nog de rem erop had, was dat in de tweede helft een ander verhaal. De krachten bij HMSH waren op en dat werd vrij snel duidelijk in de stand. Plugge 2x, Van Duinen 2x, Thibaut 1x, Van Alem 1x volmaakte uiteindelijk de 0-9 overwinning. De score had nog veel hoger kunnen uitvallen, maar hopelijk heeft PGS nu de omwenteling weten te maken.

Volgende week een leuke wedstrijd thuis tegen ODB, dat verrassend gelijk speelde tegen Wanica Star.