PGS/VOGEL geeft selectie verder vorm, 2 nieuwe spelers en een oude bekende keert terug

PGS/VOGEL heeft de selectie verder kunnen versterken. Na het eerdere aantrekken van de talentvolle Senna van Deene en Baris Akyon is de technische staf erin geslaagd een drietal spelers toe te voegen aan de selectie.

De 20 jarige Zakaria el Barzouhi komt over van UVS. Deze voetballende nummer 6 speelde in de jeugd van Velo. De afgelopen weken heeft Zakaria al meegetraind en heeft de nodige indruk gemaakt met zijn voetballende acties en steekpassen.

De volgende versterking is misschien wel de meest bijzondere. De 21 jarige Vinicius Nascimento da Cruz, geboren in Brazilië maakt de overstap van UVS naar PGS/VOGEL. “Vini” heeft de afgelopen jaren in Spanje, Duitsland en Italië gespeeld en kwam afgelopen seizoen uit voor UVS. De aanvallende middenvelder heeft erg veel zin in zijn nieuwe avontuur en hoopt met zijn kwaliteiten PGS een stap verder te brengen.

Een bekend gezicht wie terugkeert bij de groengele is de 28 jarige Brian Tabbers. Na jarenlang in het eerste te hebben gespeeld sloeg een paar seizoenen geleden het noodlot toe en scheurde Brian zijn kruisband. Afgelopen seizoen probeerde hij het nog even bij Quick Steps, maar is nu vastbesloten om weer topfit te worden en net als vroeger een belangrijke schakel te zijn in het eerste elftal.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten