Overvliet van Rijnsburgse boys naar Wippolder

Rob Overvliet zal het nieuwe seizoen deel uitmaken van de selectie van het Delftse Wippolder.

De 31 jarige Noord Hollandse verdediger is zijn voetbal jaren begonnen bij RKDES in Kudelstaart. Vanaf de B-junioren maakte hij de overstap naar Argon in Mijdrecht.

In de senioren speelde de boomlange verdediger bij Argon, ARC, Amstelveen Heemraad, en Noordwijk. Momenteel speelt Overvliet bij 2e divisionist Rijnsburgse Boys echter woont hij met zijn vriendin samen in Delft en gaan zij eind 2023 verhuizen naar de Schoemaker Plantage buurt. 

Overvliet; “In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer. Ik werk 2 dagen in de week als gymleraar in het basisonderwijs en ben daarnaast eigenaar van een zwemschool.

Verder houd ik van reizen en ben ik graag in de stad voor een hapje en drankje met mijn vriendin en vrienden. Ik geniet van hier en daar een feestje, wintersporten en speel in mijn vrije tijd graag padel en golf.

Ik heb gekozen voor Wippolder omdat ik graag wat dichter bij huis wil gaan voetballen, meer tijd wil vrijmaken voor andere dingen in het leven en daarnaast nog wel op niveau wil blijven voetballen. Bij Wippolder is deze combinatie  mogelijk en ik kijk dan ook uit naar volgend seizoen”.

Trainer Mark Moen is erg content met de komst van Overvliet naar Wippolder. Moen: “Het gesprek met Rob verliep prettig en ik denk dat hij goed in de groep past als mens. Als speler brengt hij met zijn jarenlange ervaring op het hoogste amateur niveau veel extra’s met zich mee en hiermee zal hij een goede aanwinst zijn voor de groep”. 

De spelers die na het kampioenschap van vorig jaar ook dit jaar weer goede prestaties neerzetten in de sterke eerste klasse krijgt hiermee een eerste versterking voor het nieuwe seizoen.  Naast een aantal eigen jeugd spelers die door zullen gaan stromen zal de komende weken duidelijk worden hoe de rest van de selectie voor het nieuwe seizoen eruit zal komen te zien.

Foto:

Overvliet in actie bij zijn huidige club Rijnsburgse boys

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten