Oscar Laguna en Wilhelmus na dit seizoen uit elkaar

Na afloop van het huidige seizoen 2021-2022 scheiden de wegen van VV Wilhelmus en Oscar Laguna Burgos.
De technische commissie van VV Wilhelmus en Oscar Laguna Burgos hebben in goed overleg besloten om aan het eind van het huidige seizoen de samenwerking te beëindigen.

Laguna Burgos is dan 5 seizoenen bij VV Wilhelmus actief geweest. Het eerste elftal van de club staat nu op een mooie 4e plaats in de 2e klasse  en voldoet daarmee ruimschoots aan de verwachtingen.

Laguna Burgos heeft, middels zijn enthousiasme, inzet en deskundigheid, een belangrijke bijdrage geleverd aan het niveau van de huidige selectie (met als hoogtepunt het kampioenschap in de 3e klasse 2 jaar geleden) en zal er het komende half jaar alles aan doen om mee te blijven strijden in de bovenste regionen van de 2e klasse. Gezien de resultaten en het spel van de afgelopen weken heeft het bestuur hier ook alle vertrouwen in. 

Wij wensen trainer, overige staf en spelers een mooie 2e seizoenshelft toe en willen bij deze Oscar alvast enorm bedanken voor hetgeen hij heeft betekend en wensen hem veel succes met het vinden van een nieuwe uitdaging.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten