Oproep FC Zoetermeer 50 jaar!

HEB JIJ EEN OUDE DOOS?

Rare vraag zou je denken. Maar niets is minder waar. 

We hebben allemaal op zolder of onder in een kast wel een doos vol met nostalgie staan. 

Herinneringen, foto’s, oude krantenknipsels, een lief briefje, opgetekende anekdotes of je eerste voetbalschoenen.

En dat is precies waar FC Zoetermeer naar op zoek is.

Volgend jaar, in 2025, viert FC Zoetermeer een heus JUBILEUMJAAR, dan bestaat onze vereniging 50 jaar! Vanzelfsprekend gaan we dat met elkaar, alle FC Zoetermeerders, op bijzondere wijze vieren. 

Achter de schermen is een groep vrijwilligers al volop aan de slag om er een onvergetelijk jaar van te maken en daar hebben we jullie natuurlijk bij nodig. 

Dus vind jij in die oude doos nog MOOIE VERHALEN, FOTO’S, FILMPJES, KRANTENKNIPSELS, WEDSTRIJDFORMULIEREN, CLUBSHIRTS, SCHOENEN, VAANTJES, BEKERS, noem maar op, álles wat FCZ-clubgeschiedenis ademt en zou je dat willen delen met de club? 

Neem dan contact op met de Commissie FCZ50 via een mailtje naar 50jaar@fczoetermeer.nl

We verzamelen alle pareltjes, houden stukken (tijdelijk) in bruikleen en halen graag mooie clubverhalen bij jullie op. Al deze memorabilia zullen we gebruiken, o.a. voor een speciaal FC Zoetermeer 50 jaar-Jubileumboek, maar ook voor bijvoorbeeld tentoonstelling in vitrines in het nieuwe clubgebouw.

En heb je zin en tijd om mee te helpen om het jubileumjaar tot een onvergetelijk succes te maken, stuur dan ook even een mailtje!

We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten