Ontslag Peter Barendse krijgt vervelend staartje door stoppen spelers. Arjan Weijsenfeld en Ron van het Veer nemen trainerspositie in

Afgelopen weekend werd de wedstrijd tussen Loosduinen en DSVP gestaakt nadat trainer Barendse onheuse opmerkingen had gemaakt naar scheidsrechter Gieles die daarop de wedstrijd staakte.

Dit gedrag was voor het bestuur van sv Loosduinen aanleiding Peter Barendse op non actief te stellen. Zie ook persbericht https://www.svloosduinen.com/samenwerking-s-v-loosduinen-met-peter-barendse-beeindigd/.

In het kielzog van Barendse besloot ook trainer Peter Baptiste zijn contract in te leveren en er mee te stoppen. In de hoop dat de beslissing afscheid te nemen van Barendse misschien iets bekoeld zou zijn in de dagen na de wedstrijd, bleek niets minder waar. Het bestuur van Loosduinen bleef bij haar besluit per direct afscheid te nemen van trainer Barendse.

Zojuist is gebleken dat dit een vervelend staartje krijgt want inmiddels hebben tien spelers besloten te stoppen met voetrballen voor Loosduinen. Het bestuur van Loosduinen kwam daarop met het volgende bericht:

BEËINDIGING SAMENWERKING TRAINER BARENDSE; HOE NU VERDER

Zoals eerder is gepubliceerd is de samenwerking met onze hoofdtrainer Peter Barendse beëindigd. Ook tweede trainer, Peter Baptiste, keeperstrainer Frans Clasener en verzorger Xander Rietbroek hebben te kennen gegeven niet verder te gaan.

Na snel geschakeld te hebben zijn wij blij met de hulp van Ron van ’t Veer en Arjan Weijsenfeld. Zij hebben zich bereid verklaard de functie van hoofdtrainer over te nemen. Andre de Bruyn gaat de verzorging doen.

Tussentijds is een evaluatiegesprek gehouden met de selectiegroep van het eerste elftal en heeft een deel van deze selectiegroep gemeend niet verder te willen in en met S.V. Loosduinen. Wij moeten verder met z’n allen en dat gaan we ook doen. De groep die overblijft kan je typeren als een aantal jonge honden die alles gaat geven om dit probleem een goede wending te geven.

De technische commissie beraadt zich samen met het bestuur hoe verder invulling te geven aan het ontstane tekortvan selectiespelers.

Noot van de redactie: het gaat om de navolgende spelers:

Kevin Baptiste. Quincy Barendse, Jimmy Kipp, Dylan Voeten, Nick Voorham, Beau van der toorn, Frans tetteroo, Ben Bor, Valentino Posadinu en Jackie Uzgu.

Inmiddels was ook al duidelijk dat scheidsrechter Gieles er mee ging stoppen dus het aantal verliezers in deze situatie is enorm.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten