Onmisbare clubwatcher Caroline Verstraate helpt ook volgend seizoen hethaagsamateurvoetbal.nl weer

De afgelopen jaren kregen wij van zowel FC Kranenburg, Wateringse Veld/Kranenburg als ook van PGS Vogel de verslagen, foto’s en filmpjes van bijna alle doelpunten doorgestuurd.

Deze filmpjes werden uitzonderlijk goed bekeken en gaf al onze lezers een geweldig beeld van de prestaties van de clubs. De grote animator achter deze foto’s, verslagen en filmpjes is Caroline Lien oftewel Caroline Verstraate. Voetballiefhebster, organisator, vrijwilliger en fan. Zonder haar kwamen de clubs waarvoor zij in actie kwam en komt handen te kort. Voor onze website de afgelopen jaren een onmisbare schakel gebleken in de verslaglegging van deze clubs. En het mooie is dat we een samenwerking hebben afgestemd die tot in lengte der jaren voortduurt dus ook volgend seizoen zal PGS Vogel weer prominent aanwezig zijn op onze website! Toen we haar vroegen haar mooiste moment van het afgelopen jaar aan te geven moest ze even nadenken en zoeken en kwam ze, hoe voorspelbaar eigenlijk, met alleen maar momenten rondom anderen.

De eerste foto gaat om de trouwste fans van PGS Vogel, Ruud Blokpoel en Jan Post, altijd aanwezig bij iedere wedstrijd, uit en thuis.

De tweede foto is die van haarzelf met Danny Plugge.

De derde foto is van het feest in de kleedkamer dat de afgelopen jaren regelmatig werd gevierd.

De filmpjes zijn die van de goal bij DWO

en een filmpje van een goal waarbij Mario van Duinen en Danny Plugge betrokken zijn.

Caroline, ontzettend bedankt voor het afgelopen seizoen en op naar het volgende!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten