ODB komt terug van achterstand en speelt gelijk tegen Graaf Willem II VAC

Zaterdag 3 september stond de eerste bekerwedstrijd op het programma voor ODB. De ploeg van trainer Patrick Demmers ontving op sportpark Albarda Graaf Willem II VAC, dat in een andere vierde klasse uitkomt.

De eerste tien minuten van de wedstrijd waren geen leuke voor de thuisploeg. Waar Graaf Willem II VAC allereerst uit een strafschop op een 0-1 voorsprong was gekomen, werd het in de achtste minuut ook nog eens 0-2. Na ongeveer een half uur spelen zorgde Khalid Hadchoune voor de aansluitingstreffer: 1-2. Direct na rust maakte Matthew de Pauw er 2-2 van. Er zat in het restant van de wedstrijd nog meer in voor ODB, maar gescoord werd er niet meer.

De andere poulewedstrijd werd gewonnen door vierdeklasser LSVV’70, met 1-2 bij vijfdeklasser Quick. Volgende week zaterdag, 10 september, speelt ODB uit in Leiden tegen de studenten van LSVV’70.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
    Foto’s: Elaine Verbaan-Mulder