september 25, 2022

Nieuwe voorzitter SEV, Harry Oldersma, aan het woord

Nieuwe voorzitter SEV aan het woord.

Op 22 juni heb ik de voorzittershamer van Rob de Ruijter mogen overnemen. Vooral de wat oudere leden zullen mij nog wel kennen. Ik ben in 1987 lid geworden van SEV nadat ik uit het hoge noorden naar het westen overkwam voor mijn werk.

Sinds mijn begin bij SEV heb ik tot 2009 bij de oudere senioren en later de veteranen op doel gespeeld. Ergens rond het jaar 2000 ben ik ook actief geworden als scheidsrechter. In 2009 ben  ik naar het buitenland vertrokken en ben in 2018 teruggekomen naar deze gemeente maar ben sindsdien woonachtig in Voorburg.

Als je niet wilt opvallen moet je sommige dingen niet doen: weer actief worden bij je oude voetbalvereniging al is het maar bij het wedstijdsecretariaat. Dat stelde de afgelopen periode niet veel voor, maar het gaf wel weer wat meer zicht op wat er bij SEV speelt. SEV bleek nog altijd een levendige vereniging waarin het voetbal in haar facetten beoefend kan, mag en moet worden. In een sfeer van vriendschap en gemoedelijkheid die een sportief streven niet in de weg staat. Dat was zo toen ik in 2009 vertrok en gelukkig is dat nog steeds zo. Voor mij is dat heel belangrijk omdat dat meteen de belangrijkste opdracht voor het bestuur helder inkadert: de jeugdafdeling zal de komende jaren weer de weg omhoog moeten vinden, in eerste instantie qua ledental en dan later ook sportief. 

Besturen kan echt niet meer vanachter een bureau, maar kan alleen in samenwerking met de leden. In het nieuwe seizoen hoop ik weer vele dagen en vooral zaterdagen op SEV te kunnen rondbrengen. U kunt mij daar rustig aanspreken over alles wat SEV aangaat en meer.

Harry Oldersma

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten