Niet raar en toch waar: Dennis Young keert terug bij Celeritas als hoofdtrainer

Op 21 mei wisten wij het al zeker, Dennis Young zou terugkeren als hoofdtrainer bij RVC Celeritas echter na publicatie wist Dennis Young zelf ons toch echt te vertellen dat we er helemaal naast zaten. Wij wisten wel beter want op de achtergrond gingen de gesprekken verder en uiteindelijk maakte de club zelf de terugkeer van Young bekend.

Persbericht op de website van Celeritas

Op sportief vlak was het voor het vlaggenschip van RVC Celeritas een verloren seizoen met degradatie als dieptepunt. Voor de selectie van de club is het nu van groot belang, dat er weer een gezonde structuur komt, waarbij naast discipline en plezier weer een herkenbare spelopvatting te zien is.
De afgelopen weken ging de naam van oud-trainer Dennis Young rond. Hij gaf aan niet in dezelfde vorm terug te kunnen keren. In goed overleg met het bestuur van RVC Celeritas en in samenwerking met Amro Ahmead en Dennis van Toorn lijkt er toch een oplossing gevonden. Dennis Young keert terug bij RVC Celeritas en staat voor de groep in samenwerking met Amro Ahmead en Dennis van Toorn. Laatst genoemde zal naast performance-trainer ook de functie van coördinator selectiezaken op zich nemen.
Overige stafleden
Oud-teammanager Marcel de Wolf is toch bereid gevonden om zijn functie te gaan vervullen. Chris van Dijk zal als begeleider ook weer plaats nemen op de bank. Raymond Hageman zal samen met Dave Leeuwerke het tweede elftal onder zijn hoede nemen. Stanley Schmidt keert terug als materiaalman. Good-old Bertus Vreeswijk zal de verantwoordelijkheid krijgen over het medische gedeelte. Roy Satter blijft betrokken bij de selectiezaken en er worden nog gesprekken gevoerd met andere personen, die RVC Celeritas een warm hart toedragen.


Op technisch vlak is RVC Celeritas klaar voor het nieuwe seizoen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten