Mazzelstars opnieuw niet opgewassen tegen Os Lusitanos

Kan Mazzelstars vrouwen revanche nemen op Os Lusitanos?

wee keer achter elkaar tegen dezelfde tegenstander. Vorige week voor de beker in Amsterdam, dit keer voor de competitie in Zoetermeer. Kan Mazzelstars revanche nemen op Os Lusitanos na het verlies (7-0) van vorige week?

Dat het wederom een zware wedstrijd zou worden wisten we. Maar de Mazzelstars vrouwen hebben er zin in! En nemen de leerpunten van de afgelopen wedstrijden mee in deze wedstrijd.
Om 20:30 uur start de wedstrijd in sporthal De Veur met Lindsay Maaskant in het doel, Ghizlan Abdellaoui, Jessie Rottier, Kirsten Kok (C) en Paulien Otter Op de bank beginnen Nicole van den Berg (K), Dimara van Oosten, Romy Snell en Lizzy van Diepen.

Mazzelstars begint de wedstrijd direct met een aanval van Jessie Rottier en Kirsten Kok. Daarna komt Os Lusitanos met Lotte Hopman door met een mooi schot. Mazzelstars begint scherp maar dit levert helaas geen doelpunten op. Nieuwkomer Ghizlan Abdellaoui was in de buurt na een bekeken pass van Jessie Rottier. Paulien Otter kreeg een lange bal van Kirsten Kok en ook Dimara van Oosten kwam nog in scoringspositie.

Helaas viel het kwartje de andere kant op. Na een verkeerde terugspeelbal zorgt Os een vrije trap voor de 0-1 van Os Lusitanos via Kim van Velzen (‘6). Kort daarna is Lisa Luiken dichtbij maar de bal landt op de paal. Kim van Velzen maakt uiteindelijk de 0-2 (‘8). Kirsten Kok heeft nog een schot in het zijnet. Lindsay Maaskant haalt na goed keepen ook nog kansen van Os Lusitanos uit het doel. Maar het is Bouchra Moudou die de 0-3 maakt.

Tweede helft begint fel waarbij de nodige voetbalschoenen door de lucht vliegen. Lang is het doelpuntloos. Maar na 10 minuten maakt Dyanne Bito de 0-4 (’30) na mooi vrijlopen. Later scoort Wende Remert de 0-5 (’33). Daarna krijg Mazzelstars wat meer overwicht door meer druk te gaan zetten. En met de gretigheid van o.a. de jonge nieuwe spelers ontstaan er weer wat kansen. Het is Dimara van Oosten die de bal onderschept en schiet heel mooi en keihard de 1-5 binnen (’38)!

Een mooie wedstrijd waar van alles in gebeurde. Mazzelstars vrouwen kan zich steeds beter aanpassen aan het niveau van de Eredivisie. Leert elke week bij en gebruikt dat in de wedstrijden ernaar! Volgende week. vrijdag 30 september, nieuwe kansen tegen ZVV Middelburg; net als ons een nieuwkomer in de Eredivisie zaalvoetbal vrouwen.

Kom je de Mazzelstars vrouwen aanmoedigen?
Vrijdag 30 september, 20.30 uur, sporthal De Veur in Zoetermeer

Sponsoren: Boodschapjes.com, EOnline, Houthandel De Vechstreek Weesp en Sportcafé De Veur.

Verslag door: Marit Feron

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten