Max de Jong keeperstrainer bij Forum Sport

Door het toch wel plotselinge vertrek van keeperstrainer Eric Tanis bij Forum Sport ontstond er een vacature. Toeval bestaat niet, ook in de zoektocht naar een opvolger voor Eric.

Trainer Bas Steffens en Max de Jong (foto) kwamen elkaar tegen (oud teamgenoten) en Max vertelde dat hij na zijn activiteiten bij Anderlecht (ruim 8 jaar) en Al Ahli in Saudi Arabie nu even zonder club zit.

Bas vroeg hem om bij Forum Sport aan de slag te gaan. Omdat Max tijdelijk beschikbaar is vond hij het leuk om Bas (en Forum Sport) te helpen totdat hij weer bij een club in het betaalde voetbal aan de slag kan.

Een soort vriendendienst tot tenminste het einde van dit seizoen. Voor Forum Sport in het algemeen en voor de keepers in het bijzonder een perfecte oplossing. Max is een man met veel ervaring. Als doelman in het betaald voetbal (bij o.a. ADO Den Haag, Den Bosch, Haarlem en Telstar) en als keeperstrainer bij Al Ahli, Anderlecht, ADO Den Haag en VUC.

Een prima oplossing. Wij wensen Max veel plezier en succes bij Forum Sport, een van de grootste amateurverenigingen in de regio.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten