september 25, 2022

Martin de Mooij en KMD na dit seizoen uit elkaar

Martin de Mooij te midden van spelers en staf na zege op Quick Steps

KMD moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Martin de Mooij neemt aan het einde van dit seizoen, na vier jaar, afscheid van de ploeg die hij naar de top van de derde klasse leidde. In zijn eerste seizoen in dienst van KMD werd op 1 punt na het kampioenschap nét niet behaald. In het seizoen daarop zag het er rooskleurig uit met het winnen van zowel de 1ste als de 2e periode, maar door corona werd dit seizoen helaas niet verder uitgespeeld. In het huidige voetbaljaar staat KMD op een 3e plaats.  

Martin de Mooij maakte in de zomer van 2018 de overstap naar KMD na vier seizoenen OLIVEO waar hij wel succesvol was om met zijn ploeg te promoveren naar de 2e klasse.  

“Ik heb eerder bij OLIVEO en nu bij KMD al die jaren met heel veel plezier gewerkt, daarbij zijn er vele mooie herinneringen gemaakt waar ik graag op terug kijk. Als hoofdtrainer is het nu eenmaal je lot dat je na een aantal jaren weer afscheid moet nemen, maar elk einde levert ook weer een nieuw begin op” Aldus de vertrekkende trainer. 

Bron foto Martin de Mooij

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten