Mario Koswal en TAC’90 na vijf seizoenen uit elkaar

Het bestuur van TAC’90 en hoofdtrainer Mario Koswal hebben in goed overleg besloten de samenwerking aan het einde van het lopende seizoen te beëindigen.

Club en de trainer gaan op een goede, elkaar begrijpende en respectvolle manier uit elkaar. De reden om dit nu in een zo vroeg mogelijk stadium met elkaar te besluiten is dat zowel de Hoofdtrainer Mario Koswal als de vereniging TAC’90, dan ruim de tijd hebben om zich te oriënteren op het nieuwe seizoen.

Mario Koswal maakte in 2017 de overstap van De Ster naar TAC’90 en was daarvoor als hoofdtrainer, c.q. hoofd jeugdopleiding onder andere werkzaam bij FC Lisse, ADO Den Haag, RVC Rijswijk, Voorschoten, FC Boshuizen en Haaglandia.

Gedurende de periode van hoofdtrainer zijn er diverse successen geboekt met de vereniging, waaronder de promoties van de 2e naar 1e en de Hoofdklasse KNVB.

Het bestuur van TAC’90 heeft er uiteraard alle vertrouwen in, dat Mario Koswal met zijn staf en de spelersgroep er alles aan zullen doen om de uitgesproken sportieve ambities te blijven nastreven en dit seizoen tot een goed einde te brengen.

Wij danken de Hoofdtrainer voor alle goede inzet de afgelopen seizoenen en wensen hem ook alle succes met het behalen van zijn ambities.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten