Marco Jalink en Sv Nootdorp per direct uit elkaar. Jeroen Struijs maakt seizoen af

In een seizoen dat uitermate teleurstellend verloopt is het eerste slachtoffer bij Sv Nootdorp gevallen. Marco Jalink en de club zijn per direct uiteen.

Nootdorp kende vorig seizoen een prima seizoen maar kon in de loodzware 1e klasse B geen moment de outsiderrol waarmaken met dit ontslag tot gevolg.

Persbericht Nootdorp

Het bestuur van SV Nootdorp heeft deze week afscheid genomen van hoofdtrainer Marco Jalink.

De afgelopen weken zijn er door de Voetbaltechnische Commissie en het bestuur interne gesprekken gevoerd om te bezien hoe het tij gekeerd zou kunnen worden. Dit in verband met de tegenvallende resultaten van de afgelopen periode.

“Marco heeft vorig seizoen met de staf en de spelers een geweldig jaar gehad waarin er pas in de finale voor de nacompetitie naar de 4e Divisie een streep door de succesreeks kwam. Dit seizoen is het na een redelijke start tot nu toe een lastig seizoen gebleken”

“Het bestuur betreurt de gemaakte keuze, omdat Marco een graag gezien persoon binnen SV Nootdorp is geweest de afgelopen jaren en eigenlijk nog steeds. Daarnaast hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het bestuur wenst hem dan ook veel succes toe met zijn toekomstige trainerscarrière.

Jeroen Struijs

“Het huidige seizoen zal door Jeroen Struijs worden afgemaakt. Jeroen is een bekende binnen de vereniging en zal samen met assistent Dick Sloos de rest van het seizoen voor de groep staan. Wij wensen Jeroen heel veel succes en hebben er het volste vertrouwen in dat hij de aangewezen persoon is om het tij samen met de rest van de staf en de groep te doen keren”

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten