Manuel Vissers nieuwe trainer Neptunus-Schiebroek

Het bestuur en technische commissie van zaterdag 1e klasser Neptunus-Schiebroek zijn blij te kunnen melden dat met ingang van het seizoen 2022/2023 Manuel Vissers is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van de selectie.

Manuel Vissers is een ervaren trainer die in de regio Haaglanden clubs als VUC, sv Den Hoorn, vv Schipluiden, DUNO en Vitesse Delft onder zijn hoede had. In de regio Rotterdam heeft hij afgelopen vier jaar met succes sv Charlois zaterdag getraind en dit seizoen de mannen van VV Kethel Spaland zaterdag.

De Technische Commissie en het bestuur waren zeer te spreken over het doorlopen proces en de uiteindelijke keuze. Het bleek dat de naam Neptunus-Schiebroek voor een groot aantal trainers zeer aantrekkelijk is, want wij mochten veel reacties ontvangen. In het selectieproces is dan ook zeer zorgvuldig te werk gegaan. Uit diverse gesprekken met de Technische Commissie, en tenslotte met het bestuur, bleek uiteindelijk een unanieme voorkeur voor Manuel Vissers. 

Manuel beschikt met een UEFA A-licentie over een uitstekende technische kwalificatie en heeft daarnaast een duidelijke visie en werkwijze. Zowel het bestuur als Manuel Vissers hopen dat het 1e elftal van Neptunus-Schiebroek kans ziet om zich dit seizoen in de 1e klasse te handhaven, om daarna samen aan een nieuwe toekomst te gaan bouwen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten