Kevin van der Geest blijft bij VELO

Het bestuur van VELO heeft met hoofdtrainer Kevin van der Geest overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. De trainer gaat dan zijn 3e seizoen in bij VELO. 

Twee constructieve gesprekken hebben er plaatsgevonden tussen twee leden van de Technische Commissie en de hoofdtrainer, waarbij door beide partijen met volle overtuiging is gekozen tot contractverlenging.  

In zijn eerste seizoen werd de competitie stilgelegd en niet meer hervat. Dit seizoen beleefde Van der Geest met zijn groep een hele goede start in zowel de beker als de competitie, maar zoals we allemaal weten werd deze vroegtijdig stilgelegd. Ook dit heeft invloed op de staf en de spelers, want trainen voor 17.00 uur doordeweeks is geen optie voor ze in verband met werk en studie. Ondanks dat het misschien begrijpelijk is, daalde de motivatie bij de spelersgroep ook enigszins.  

VELO gaat 2022 fris en fanatiek starten met een trainingskamp in Dortmund (zolang de coronaregels dit toelaten), alwaar de selectie verblijft aan de rand van het Westfalenpark, vlakbij het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund. De trainingsfaciliteiten zijn daar ideaal om zich voor te bereiden op de 2e seizoenshelft. 

Afscheid van een illuster duo 

Assistent-trainer Rick van der Loos heeft besloten om na dit seizoen te stoppen. Hij gaat zo meer tijd krijgen om bij zijn sportende kinderen te kijken, maar blijft zeker verbonden aan de club. Wij bedanken Rick voor zijn toewijding en energie en blijven hem zeker zien op VELO. 

Tot slot zal leider Tom van der Burg na 7 zeer succesvolle jaren zijn rol neerleggen. Tom heeft alle successen van VELO zaterdag meegemaakt vanaf dag 1. Begonnen met heel weinig, tot waar VELO 1 nu staat, altijd onder de bezielende leiding van Tom. Als leider zeer gedreven en fanatiek, geliefd bij de spelers en altijd in voor een grap. Wij bedanken Tom ontzettend voor deze prachtige jaren! Ook deze man met rood-groen hart zullen we zeker blijven zien op VELO. 

Naast de ontstane vacatures in de staf, gaat VELO 1 ook op zoek naar een teammanager. Voor deze rol en die van assistent-trainer, leider of grensrechter, kan je je melden bij Raymond van Asten of Pascal van Eck. Sollicitaties voor assistent-trainer kan je mailen naar r.vanasten@velovoetbal.nl 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten