Kenny Lipman versterkt keepersgilde SVV Scheveningen

SVV Scheveningen is verheugd  om te kunnen melden dat Kenny Lipman volgend seizoen het keepersbestand rondom het 1e elftal komt versterken. De talentvolle doelman komt over van regiogenoot Lyra. Bij de club uit De Lier startte de 22-jarige Lipman zijn keeperscarrière voordat hij op 16-jarige leeftijd de overstap maakte naar de jeugd van betaald voetbalorganisatie Sparta Rotterdam.

Na enkele jaren in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en voor Jong Sparta tevens een aantal wedstrijden in de Tweede Divisie te hebben gespeeld, koos de doelman in 2020 voor competitiegenoot Excelsior Maassluis. Dat avontuur liep niet volgens plan waarna hij koos voor zijn jeugdclub in combinatie met het afronden van zijn studie.

Na een seizoen bij Lyra kiest de doelman, inmiddels woonachtig in Den Haag, ervoor om de stap hogerop met beide handen aan te grijpen en de strijd aan te gaan met de overige keepers bij SVV Scheveningen.

Daarmee neemt hij in de selectie de plek in van Björn Bénard, die Scheveningen in de zomer na enkele seizoenen zal verlaten en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten