Kalezić (ADO Den Haag) kent geen twijfel over zijn toekomst

Trainer Darije Kalezić verwacht na de uitschakeling van zijn ploeg in de play-offs het komend seizoen ook nog trainer te zijn van de Haagse BVO. In Rotterdam kreeg zijn ploeg zaterdagavond een ongenadig pak slaag van Excelsior.  

Voor de microfoon van Omroep West herhaalde Kalezić nog maar eens dat aan het begin van het seizoen de doelstelling was uitgesproken om binnen twee jaar te promoveren. Door het mislukken van deze missie betekent het dat de Hagenaars nu voor het vierde jaar op rij zijn veroordeeld tot de Keuken Kampioen Divisie.

Maximaal gepresteerd

Volgens de oefenmeester hebben zijn spelers het maximale gepresteerd waarna Kalezić wel toegaf dat het hem als coach niet was gelukt om ADO op het niveau te krijgen om promotie te bewerkstelligen. Verder stipte hij wel aan dat de halve finale van de nacompetitie werd bereikt en dat zijn ploeg zeven plaatsen hoger was geëindigd dan vorig seizoen.

Positieve dingen

Kalezić gaf verder aan dat hij dit seizoen een hoop positieve dingen had gezien die perspectief bieden voor de toekomst en daar ‘vooral’ naar kijkt.

Ingrediënten voor vervolgstap aanwezig

De Bosnische oefenmeester zei verder dat alle ingrediënten aanwezig zijn om volgend seizoen met zijn ploeg een vervolgstap te maken. Hij gaf verder aan geen enkele twijfel te hebben over zijn toekomst.  Tot slot liet Kalezić weten : ‘Ik  weet wat de eigenaren van plan zijn met ADO. We hebben al veel goede stappen gezet naar een betere toekomst en dat heeft dit seizoen wel bewezen.’

Redactie: Rob Blankenstein
Bron: Omroep West

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten