K.v.v. Quick Boys gaat verder met huidige trainersstaf

Ook in het seizoen 2022-2023 zal Edwin Grünholz als trainer van het eerste elftal verbonden blijven aan de blauw-witten. De clubleiding heeft het aflopende contract van de Haagse oefenmeester verlengd. De samenwerking met Mourad Mghizrat, de huidige assistent-trainer, wordt eveneens voortgezet. Hiermee blijft de continuïteit binnen de trainersstaf van de hoofdmacht van K.v.v. Quick Boys gewaarborgd. Tot slot zal ook teammanager Albert van Oosten zijn werkzaamheden bij de club voortzetten.

De 52-jarige Grünholz, tevens assistent-trainer bij ADO Den Haag, is momenteel bezig aan zijn derde seizoen op sportpark Nieuw Zuid. Vanwege de aanhoudende pandemie heeft de voormalig zaalvoetbalinternational tot nu toe slechts 43 competitiewedstrijden bij de blauw-witten aan het roer gestaan. In zijn eerste seizoen vierde Quick Boys haar terugkeer op het allerhoogste amateurniveau. De rentree ging gepaard met ups en downs voordat de competitie vanwege de coronacrisis definitief werd stilgelegd. Met vier overwinningen in de eerste zes duels was de start van het tweede jaar van Grünholz veelbelovend, maar ook deze keer werd de eindstreep door de lockdown niet gehaald. Na een wisselvallige start van het huidige voetbaljaar herpakten de blauw-witten zich in de afgelopen weken en kreeg men na de overwinning op Scheveningen (2-0) de subtop van de Jack’s League weer in zicht.

De rol van assistent-trainer Mghizrat (47) moet daarbij ook niet onderschat worden. De oud-aanvaller van onder andere Sparta Rotterdam en Willem II heeft in het verleden vaker succesvol samengewerkt met Grünholz bij Haaglandia en Westlandia. De Rotterdammer gaat zijn derde jaar in op Nieuw Zuid en wil dolgraag zijn steentje bijdragen aan de verwezenlijking van de ambitieuze doelstellingen van de club.

Net als Mghizrat loopt Van Oosten (55) nu twee jaar rond bij de blauw-witten. De sympathieke teammanager voert zijn activiteiten op vrijwillige basis uit en heeft tot nu toe zijn waarde bewezen binnen de staf. De oud-speler van ADO Den Haag is dan ook zeer gemotiveerd om zijn verblijf bij de club met minimaal één jaar voort te zetten.

Het clubbestuur kiest daarmee voor continuïteit binnen de trainersstaf van de blauwwitten. ,,Wij zijn zeer verheugd met het aanblijven van Edwin, Mourad en Albert,” motiveert Gert Pluimgraaff de keuze voor contractverlenging. ,,Bij de Technische Commissie leeft sterk het gevoel dat we met z’n allen nog stappen vooruit kunnen maken. Die indruk heeft de trainersstaf uiteraard ook. De rek is er zeker nog niet uit. Ook vanuit de spelersgroep zijn de signalen zeer positief en is men blij dat de samenwerking wordt verlengd.”

Langs deze weg worden Edwin Grünholz, Mourad Mghizrat en Albert van Oosten van harte gefeliciteerd met hun langere verblijf op Nieuw Zuid en wordt het drietal heel veel succes en plezier toegewenst.

Bron Quick Boys

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten