september 25, 2022

Jos van der Helm en Blauw Zwart na 8 jaar uit elkaar

Wij hadden dit niet zien aankomen maar het gaat toch gebeuren, Jos van der Helm en Blauw Zwart gaan na dit seizoen uit elkaar. Het afscheid werd door voorzitter Andre van Herk aan de leden van Blauw Zwart medegedeeld. Hieronder staat integraal de mededeling:

Beste Blauw Zwarters,

Bij deze wil ik jullie mededelen dat na een heel goed overleg de periode van hoofdtrainer Jos van der Helm en zijn rechterhand Toine l’Ami na dit seizoen zal eindigen.
En dat het een goed gesprek was moeten jullie echt aannemen, want we hebben een heel mooie periode gehad met deze twee mannen. 8 jaar is best wel uniek in de voetbalwereld, maar dit team heeft dat naar mijn inziens goed gedaan. Als je nog even terug kijkt waar we stonden toen deze mannen aantraden dan zijn er zeker grote stappen gemaakt.

Toine L’Ami

En ik durf, al zal hij zeker zijn roots bij RKAVV niet verloochenen, met zekerheid te zeggen dat Jos nu wel Blauw-Zwart bloed heeft gekregen. Toine had dit al, maar voor de tijd die hij in de club gestoken heeft naast dat hij in deze periode voor zich zelf was begonnen, daar kan je alleen maar je petje voor afnemen.

We gaan dit afscheid zeker nog een officieel tintje geven als dat weer kan en mag. Maar voorlopig moeten ze nog even aan de bak, want het seizoen is nog niet afgelopen. Maar wij als bestuur vonden het toch zaak om dit nu al met ieder te delen, mede om ook voldoende tijd te hebben om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.

Wel zijn we in gesprek met Jos om te kijken of wij hem kunnen behouden binnen onze club, want hij zit er nu zo goed in en kent haast iedereen dan zou je ……….(wordt vervolgt)

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten